"Soni" snizio cene čitača

Bez autora
Jul 05 2010

Japanski elektronski gigant "Soni" je danas saopštio da je snizio cene svoja tri čitača elektronskih knjiga. "Soni" se odlučio na taj potez nakon što su konkurentske kompanije B&N (Barnes&Nobles) i "Amazon" snizile cene svojih čitača.Cene "Sonijevih" čitača su snižene za 20, 30 i 50 dolara, pa tako sada čitač "Rider poket edišn" košta 149 dolara, "Tač edišn" 169, a "Dejli edišn" 299 dolara. Kruže glasine i da bi uskoro "Poket edišen", verzija "Sonijevog" čitača koja nema bežičnu "VajFaj" mrežu i ima samo 512 megabajta unutrašnjeg skladišnog prostora (bez čitača "majkroSD" kartice), kao i monohromni ekran od pet inča, mogla da bude zamenjena novim modelom.

"Soni" snizio cene čitačaJapanski elektronski gigant "Soni" je danas saopštio da je snizio cene svoja tri čitača elektronskih knjiga.

"Soni" se odlučio na taj potez nakon što su konkurentske kompanije B&N (Barnes&Nobles) i "Amazon" snizile cene svojih čitača, objavljeno je na veb sajtu www.zdnet.fr.

Cene "Sonijevih" čitača su snižene za 20, 30 i 50 dolara, pa tako sada čitač "Rider poket edišn" košta 149 dolara, "Tač edišn" 169, a "Dejli edišn" 299 dolara.

Kruže glasine i da bi uskoro "Poket edišen", verzija "Sonijevog" čitača koja nema bežičnu "VajFaj" mrežu i ima samo 512 megabajta unutrašnjeg skladišnog prostora (bez čitača "majkroSD" kartice), kao i monohromni ekran od pet inča, mogla da bude zamenjena novim modelom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik